Oracing – för alla tillfällen

Spanska Oracing tillverkar vardags- och sportrullstolar, handcyklar, påhängsmotorer mm, allt handbyggt och måttanpassat. Välj material som flygplansaluminium eller titan för vikt och styrka. Kvalitén är extremt hög, ingenting är omöjligt. Se nedan för exempel, detta är enbart ett urval. För frågor om rekommendationer, priser mm – kontakta oss gärna.

Vardagsstolar

 1. Oracing Quill är en mycket elegant stol med få rörliga detaljer för att vara så stabil som möjligt. Stolen på bilden är min personliga som främst används för påhängsmotor och cykelfront.

 2. F2 är en lättviktsstol med fast ram och fast bakaxel.

 3. XTR kan fås i olika material, med fast eller flyttbar bakaxel mm, en perfekt vardagsstol helt enkelt.

 4. MB är mycket flexibel med sina många inställningsmöjligheter. En väldigt bra nybörjarstol innan man hittat sin perfekta sittställning.

 5. SX är gjord för riktigt tuffa tag med sin hydrauliska stötdämpare.

För de yngre

Oracing tillverkar även hjälpmedel för både vardag och fritid för de yngre. Dessa hjälpmedel ökar möjligheten till ett aktivt liv. Några exempel ser ni nedan;

 1. Happy är en manuell rullstol för de minsta. Precis so andra Oracingstolar kan man få den i en mängd utformningar; helt måttanpassat, valfri färg, fällbart eller fast ryggstöd, fast eller flyttbar bakaxel, aluminium eller tidan samt en mängd tillbehör och anpassningar.

 2. Runner är en sportstol för barn och ungdom som behöver medlöpare och assistans för att ta sig fram.

 3. Kids NAT M är den perfekta handcykeln för att ta sig an de stora utmaningarna. Kan fås med elektrisk assistans eller helt manuell och olika typer av hjul för landsväg eller terräng.

Sport

Oracing har mycket stor kompetens och passion för rullstolssporter. Oavsett vilken aktivitet du utöver finns det möjlighet att bygga en stol just för dig och din idrott. Som exempel nedan ser du bilder på specialbyggda rullstolar för tennis, basket, rugby (både offensiv och defensiv) fäktning, basket och innebandy (hockey)

Landsväg och terräng

Här ser ni ett urval av möjligheter för rullstolsracing på asfalt eller bana och armcyklar för alla möjliga underlag.

 1. Everest är en extremstol för den mest krävande terrängen.

 2. Oita är en landsvägs-/banstol för den krävande eliten.

 3. NAT M är en manuell handcykel för den kräsne, både för träning och tävling. Finns både för liggande och knästående.

 4. NAT FAT är riktiga värstingcyklar för terrängkörning, finns både med och utan elmotor.

Tillbehör

Tillbehören är oändliga men vi kan peka på några exempel.

 1. Kompletta allterränghjul komplett med breda fälgar och däck. Passar perfekt till sand, skogsstigar och snö. Hjulaxlar bestells separat och finns till de flesta manuella stolar på marknaden.

 2. Surge drivringar ger en otroligt bra känsla. De är platta och belagda med gummi enbart på ovansidan. Surge ger ett bra grepp med stor yta för handen och mindre risk för ”bränning” när du bromsar. Snygga är de också.

 3. Handgjorda helt måttanpassade ryggstöd för din Oracingstol finns att beställa som tillbehör.

#rullstol #rullstolsbasket #barnrullstol #rullstolsfäktning #rullstolsrugby #påhängscykel #allterräng #oracing #påhängsmotor #rullstolsinnebandy #rullstolstennis #offroad #sportrullstolar #handcykel #hybridcyklar

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla