top of page

Möt vår nya medarbetare!

Det är med stor entusiasm och förväntan som vi hälsar Judith Månsson välkommen till Rehasense Sverige AB som vår nya Produktspecialist och Affärsutvecklare.

Judith börjar sin tjänst den 15 november och medför en imponerande erfarenhet som fysioterapeut och specialist inom områdena mobilitet, sittande och positionering.

Judith kommer senast från en befattning som MAR, med ansvar för utveckling av kvalitetsledningssystem, patientsäkerhet och dokumentation i Blekinge.

Med en bakgrund som fysioterapeut har Judith en unik insikt i de behov och utmaningar som människor med funktionsnedsättningar står inför.

Hennes tidigare arbete som hjälpmedelskonsulent i Kalmar, Kronoberg och Skåne har gett henne en omfattande kunskap om hjälpmedelsbranschen och dess specifika krav. Judith är specialiserad på manuella rullstolar samt sitt- och ryggdynor, och hennes expertis inom dessa områden kommer att vara en ovärderlig tillgång för vårt företag.

Judith är känd för sitt engagemang för att förbättra livskvaliteten för människor med nedsatt rörlighet genom att erbjuda skräddarsydda lösningar för sittande och positionering. Hennes förmåga att förstå kundernas individuella behov och översätta dem till innovativa produkter och strategier för affärsutveckling kommer att vara avgörande när vi strävar efter att leverera de bästa produkterna inom vår nisch på marknaden.

Vi är övertygade om att Judiths kompetens och engagemang kommer att stärka vår position inom rehabiliteringssektorn. Vi ser fram emot samarbetet och välkomnar henne varmt till Rehasense Sverige AB. Tillsammans kommer vi att skapa framgångsrika affärsmöjligheter och fortsätta förbättra livet för personer med funktionsnedsättningar. Välkommen, Judith!


17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page